Jak vznikají kreativní sady?

 

Kreativní sady pro děti už nejsou žádná novinka. Ale protože je máte rádi vy i vaše děti a Vánoce se blíží, připravila jsem jich pro vás pořádnou kopu. 

Kolekce těchto nových krabiček se jmenuje WONDERLAND, protože je kouzelná, plná víl, jednorožců, mořských panen, bájných cestovatelů a pirátů.

Každá krabička je jediná a jedinečná. Žádné dvě nejsou stejné, a tak se nemusíte bát jich koupit více pro jedno dítě. 

 

 

 

Jak krabičky vznikají?

Vše včetně obalů je ruční práce Krabičky plním akrylovými korálky, srdíčky, motýlky a jinými Fimo tvary, přívěsky tak, aby se z nich daly kombinovat úžasné náramky.

 

Každá krabička je pak jiná a největším parádnicím se pak nemusíte bát koupit krabiček více. Vždy v nich najde jiné poklady.

 

Pak sháním nejkrásnější papíry na trhu. A popravdě mě to strašně baví a plním si tím dětské sny. 

 

Na každou krabičku řežeme ručně papír a vybírám různé obrázky, abych vašim dětem udělala radost dřív než uvidí samotné korálky. 

 

Každá krabička je takové mé malé dílo, originální poklad, které musí vzbudit mé dětské srdce, aby se srdíčko vašeho dítěte do každé krabičky mohlo zamilovat.

 

Každou krabičku zvlášť fotím, abyste věděli přesně, co kupujete.

 

A pak přijde doba u počítače, kdy fotky upravím a vložím na e-shop.

 

Všechny kreativní sady najdete zde.

 

 

A co u mne můžete najít?

1) klasická kreativní krabička 

Krabička obsahuje:

jednoduchý návod, krabička, 66 akrylových korálků (11 svítících), 5 ks gumiček na navlékání, přívěsky, kytička, ovoce a jiné tvary fimo, korálky ve tvaru srdíček a motýlků

 

Velikost

7 cm x 12 cm

 

IMG_2888-3

 

 

2) krabička velikosti DELUXE 

Krabička obsahuje:

jednoduchý návod, krabička, 160 akrylových korálků (11 svítících), 10 ks gumiček na navlékání, přívěsky, kytička, ovoce a jiné tvary fimo, korálky ve tvaru srdíček a motýlků

 

Velikost

cca 10 cm x 17 cm

 

 

3) náramky k dotvoření

Jedná se o jednotlivé náramky, které vzniknou podle představivosti vašeho dítěte. Dostanete pytlíček s návodem, gumičkou, korálky a speciálním přívěskem. Přívěsky jsou jiné než v kreativních sadách a mohou to být panenky nebo třeba medvídci podobné těm haribo.