Selenitové náramky: propojení krásy a léčivé síly minerálů

Selenit je minerál, na který jsem zatím vůbec neměla štěstí. Až nyní mi vstoupil do cesty a přes vyšší cenu jsem se ho rozhodla přivézt do limitovaného náramku, který jste si zamilovali stejně jako já.

Náramky ze selenitu jsou nejen krásným doplňkem, ale také mají přisuzovány léčivé vlastnosti. Tento článek se zaměří na to, co všechno může nabídnout tento fascinující minerál.

horoskopy web (36)

Vznik

Selenit je čirá, vláknitá odrůda sádrovce. Většina sádrovce vznikla v dávné minulosti při vysychání mořské vody v mělkých zálivech a lagunách.

Původ názvu

Selenit, taktéž známý jako Gypsum, je křehký minerál, jehož název pochází z řeckého slova Selēnē, což znamená měsíc. Tento název dostal díky svému perleťovému, skoro měsíčnímu lesku. Jeho průzračná, měsíční bělost dodává každému náramku zvláštní kouzlo a eleganci.

Vlastnosti

Kromě svého jedinečného vzhledu, je selenit ceněn pro své údajné léčivé vlastnosti. Je považován za silný ochranný kámen, který může odrážet negativní energii a pomoci při meditaci. V energetické léčbě se věří, že selenit může přinášet klid a vnitřní harmonii, čistit aury a podporovat klidný spánek.

Pro koho se hodí?

Selenitové náramky jsou tak ideálním doplňkem pro ty, kdo hledají nejen styl, ale také cestu k sebevědomí a duševnímu klidu. Každý náramek je unikátní a odráží jedinečné kouzlo a energii selenitu. Selenit je také známý svou schopností spojit uživatele s vyšším vědomím a poskytnout mu hlubší vhled do jeho života a vztahů.

Na vědecké úrovni neexistují konkrétní důkazy o léčivých vlastnostech selenitu. Nicméně mnoho lidí hlásí pozitivní změny v jejich emocionálním a fyzickém stavu po nošení selenitových náramků. Je důležité poznamenat, že ačkoliv selenitové náramky mohou podpořit vaše pohodlí a wellness, neměly by nahradit lékařskou péči.

Selenitové náramky tedy představují propojení mezi krásou a léčivou silou minerálů. Jsou nejen módním doplňkem, ale také nástrojem pro osobní růst a duševní pohodu. Ať už věříte v jejich léčivé vlastnosti nebo ne, není pochyb o tom, že selenitové náramky jsou krásným a jedinečným doplňkem, který přinese jiskru do vašeho šatníku.

 

horoskopy web (39) horoskopy web (40)horoskopy web (41) horoskopy web (42)

Minerální náramek Markonka najdete tady.