Pánské hodinky nemusí být nudné

Dlouho jsem přemýšlela, jestli na mé stránky patří i pánské hodinky. Občas jsem věřila, že ne a občas, že ano. Párkrát jsem do příběhu na sociálních sítích dávala dotaz, co si myslíte vy, mé zákaznice. Většina odpovídala kladně, ale víte, co mě nakonec přesvědčilo?

 

V září letošního roku jsme se podruhé vydali na výstavu hodinek české značky JVD. Vydali jsme se my, já a přítel. Já opět lítala hlavou v oblacích, protože JVD vydalo nové krásné podzimní hodinky SUNDAY ROSE a ve mně se opět nad kytičkami rozbušilo mé holčičí srdce. 

 

Přítel jel se mnou. Letos jsme se rozhodli, že si den na výstavě užijeme se vším všudy a zakončíme ho hodinářským bálem. Kvůli restrikcích souvisejících s covidem-19 to bylo pro nás o to vzácnější. 

 

A tak jsem s sebou měla chlapa, který si vše prohlížel se mnou. Ve chvílích, kdy já měla na nose růžové brýle a oči jsem nedokázala odtrhnout od dámských modelů, tak přítel se díval i jinam. 

IMG_2752-3

 

Bylo pro mne opravdu překvapení, když přišel, že si chce taky koupit hodinky. Cestou na výstavu jsem ho totiž přesvědčovala, že by klidně ještě nějaké hodinky mohl mít. Tvrdil, že není ženská a že mu stačí ty, co má.

 

Po tom, co přišel, že si taky hodinky koupí, začala jsem se dívat i já. A musela jsem uznat, že jsou boží a stojí za to. 

 

A to mě přesvědčilo, že tyto hodinky musím přivézt i vám. Proto už dnes můžete najít na e-shopu novou sekci Pánské hodinky. Doufám, že se vám budou líbit.

 

 

A jaké hodinky jsem pro vás vybrala? 

Najdete u mne elegantní řadu ARCHITECT a sportovní SEAPLANE.

 

 

JVD ARCHITECT

JVD Architect je kolekcí minimalistických hodinek stvořená pro muže, kteří preferují neokázalý design. Jejich jednoduchá geometrie, jemná kombinace barev i kvalitní materiály si zamiluje každý jejich majitel. 

 

 

 

JVD SEAPLANE

Vlny, vítr nad jezerem, žádné stezky, všude jen hluboké neprostupné lesy. Obloha je jedinou cestou a vodní hladina jedinou přistávací dráhou. Máte na to? Seaplane ano.

 

Hodinky JVD Seaplane jsou odolné. Extrémně odolné. A odvážné, stejně jako vy.

 

Sportovcům tělem i duší nemusíme dlouze představovat naše unikátní hodinky Seaplane. Pouzdro o průměru 48 mm vyrobené z ušlechtilé nerezové oceli vydrží vše, čemu hodinky vystavíte. Pro maximální zážitek ze sportu jsme hodinky doplnili o pevný silikonový řemínek s 3D detaily, který je v dostání ve čtyřech barvách dokonale padnoucích k vašemu výraznému sportovnímu dresu. I díky němu vás na trati nikdy nikdo nepřehlédne! 

 

seaplane-20