Letní kolekce je stále oblíbená

1-4

 

Vzhledem k mé nostalgické náladě, jsem začínala procházet fotky a do očí mne ťukla tato kolekce. Jsou to náramky, které doteď u vás mají úspěch. pojďme se tedy podívat na loňské fotky a trochu si kolekci osvěžit.

 

2-0

 

o v této  kolekci můžete najít?

 

Mušličky přírodní, zlaté, stříbrné, rosegold, pevné kovové náramky z chirurgické oceli ve třech barvách, šňůrkové náramky, náhrdelníky, náušnice i náramky z minerálů a přívěsky z chirurgické oceli. Poprvé se také objevil přívěsek lapač snů....

Z minerálů v této kolekci dominuje starorůžový rodonit, hnědé tygří oko, šedý úžasný jaspis picasso a bílý howlit. Všechny minerály jsou matné a úžasně kontrastují s lesklými přívěsky z chirurgické oceli.

 

Minerály v této kolekci přináší uklidnění a klid ve stresu, podporují kreativitu, navrací sebevědomí.

 

Rodonit - pomáhá navodit citovou rovnováhu, odstraňuje paniku a přitahuje lásku. Přináší toleranci a trpělivost. Dodává sebedůvěru. Pomáhá srdeční činnosti, štítné žláze, plodnosti, metabolismu.

 

Tygří oko - bystří smysly, podporuje tvořivost, navrací sebevědomí, potlačuje deprese a zlepšuje náladu, je to ochranný kámen, pomáhá dosahovat cílů, dokáže rozeznat potřeby od přání, pomáhá při rozhodování

 

Jaspis - přináší klid a podporu ve stresu. Dodává odvahu a sílu řešit konflikty. Dodává energii. Zvyšuje odolnost a vytrvalost. Je to ochranný kámen vstřebávající negativní energii. Přináší odhodlání, odvahu v podnikání a řešení problémů. Nabízí pomoc při konfliktech. Zvyšuje organizační schopnosti. Nenásilně pročišťuje ledviny, játra. Čistí krev.

 

Howlit - se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Je symbolem harmonie a uvolnění. Svému nositeli pomáhá najít klid, odpuštění, sebelásku, ale i odolávat proti stresu, nervozitě a podrážděnosti. Je to receptivní kámen. Má silné léčivé účinky.