Jak vzniká kolekce Krajina mého srdce

 

Určitě mi dáte za pravdu, že každý z nás má místo, které má rád. Ať už je to krajina na chalupě, okolí babiččina bydliště, kam jsme jezdili na prázdniny nebo třeba místo naší dovolené, které máme spojené s odpočinkem.

 

I já takové místo mám a sice jsem se zde nenarodila, ale mám to štěstí, že jsem se k této krajině přistěhovala před téměř pěti lety. Navíc ji mám pár minut chůze od domu. Ta má krajina mého srdce je mezi Žebrákem a Točníkem.

 

finaal

 

Říkáte si, co má společného krajina s novou kolekcí? Z mého pohledu všechno. Jednoduchá krásná kolekce v neutrálních barvách, které najdete v každé krajině, na jaře, v létě, na podzim i v zimě.

 

Do této kolekce patří 3 minerální náramky. Minerální náramky jsou z jaspisu pískové barvy, hnědého matného tygřího oka, stříbrného hematitu, bílého a béžového jadeitu a záhnědy.

 

Jadeit - vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v osobním životě i podnikání. Pomáhá léčit narušené vztahy, zklidňuje nervy, zahání stres. Amuletům z jadeitu byla odpradávna přisuzována schopnost chránit před neštěstím a nemocemi. Bývá také spojován s dlouhověkostí.

Jaspis - přináší klid a podporu ve stresu. Dodává odvahu a sílu řešit konflikty. Dodává energii. Zvyšuje odolnost a vytrvalost. Je to ochranný kámen vstřebávající negativní energii. Přináší odhodlání, odvahu v podnikání a řešení problémů. Nabízí pomoc při konfliktech. Zvyšuje organizační schopnosti.

Hematit - účinný při uzemnění a jako ochranný kámen. Odstraňuje vše nepříznivé. Zvyšuje sebevědomí a schopnost přežít. Dodává větší vůli k životu. Zlepšuje paměť a soustředění.

Tygří oko - bystří smysly, podporuje tvořivost, navrací sebevědomí, potlačuje deprese a zlepšuje náladu, je to ochranný kámen, pomáhá dosahovat cílů, dokáže rozeznat potřeby od přání, pomáhá při rozhodování

Záhněda - je jedním z nejlepších uzemňovačů. Je skvělý proti stresu, přináší úlevu od strachu, rozhání deprese a navozuje emocionální klid, potlačuje noční můry. Podporuje emotivní a pragmatické myšlení. Zvyšuje soustředěnost a podporuje komunikační dovednosti.

 

IMG_6765

 

IMG_6768První náramek se jmenuje Krajina mého srdce stromek

 a najdete ho tady.

 

    Náramek pro zvýšení sebedůvěry, ochranu proti stresu.

 

    Náramek je z jadeitu, jaspisu, tygřího oka, záhnědy a přívěsku z   nerez oceli.

 

 

 

 

 

  

 Druhý náramek se jmenuje Krajina mého srdce simple a najdete ho tady.

 

Náramek je pro zvýšení sebedůvěry, ochranu proti stresu.

 

Obsahuje jaspis, jadeit ve dvou barvách a hematit.

 

 

 
IMG_6774

 

Třetí náramek se jmenuje HIPPIE a najdete ho tady.

 

Náramek pro energii, ochranu a odvahu.

 

Tento náramek je z jaspisu a přívěsku z nerez oceli. Přívěsek se dá vyměnit za jiný. Stačí mi napsat.

 

 

 

 

Do kolekce také patří jeden šňůrkový shamballa náramek, který z ruky nemusíte ani sundávat.

 

IMG_6805

 

Poprvé jsem také tkala na tkacím rámu. Vznikl tak první tkaný náramek z mých oblíbených miyuki korálků. Trochu mi připomíná slavnou módní značka Burberry, ale inspiraci na něj a na celé barevné ladění kolekce byste u ní hledali marně. Mou inspirací byla obyčejná krabička od papírových kapesníků. Zní to neuvěřitelně, ale je to tak. Kdybyste se na ni chtěli podívat, tak jsem ji ukázala v živém vysílání na instagramu.

 

                                 IMG_6778IMG_6806

 

Shamballa i tkaný náramek mají neutrální velikost a stáhnete si je pomoci posuvného uzlu shamballa a dvou tkaniček. Všechny kovové části jsou na náramcích s nerezové oceli.

 

A teď se dostáváme k mé nejoblíbenější části a to jsou autorské šperky z korálků miyuki. V této kolekci jsou 3 prstýnky a řetízek z nerez oceli.

O měření prstýnků budu dělat zvlášť článek, nyní se budeme jen kochat jejich krásou. Na e-shopu vždy najdete prstýnky velikostí označené. Jsou to ty velikosti, které mám vyrobené a hned vám je po objednání odešlu. Potřebujete-li jinou velikost, připište to k objednávce, váš prstýnek do dvou dnů vyrobím. Pokud na něj spěcháte, tak to k objednávce připište.

 

Chcete vědět, co vznikne jako první než vyrábím autorský šperk? Jako první kreslím návrh. Toto jsou návrhy pro kolekci Krajina mého srdce.

IMG_6996

 

Všechny autorské šperky miyuki dostanete navíc v krásných krabičkách od české firmy, se kterou spolupracuji. Můžete si pak do nich své šperky trvale ukládat, abys e vám nikam nezašantročily (mluvím ze své zkušenosti, kdy jsem schopná ztratit téměř cokoliv).

 

IMG_6798IMG_6962331285470_583237606715669_4852539546596542718_nIMG_6945