Workshop plný korálků: Vánoční tvoření na obzoru

🎁Hledáte ten nejoriginálnější dárek pro své blízké? Co takhle vlastnoručně vyrobený náramek z Vánočního korálkového workshopu! Tento workshop je dokonalým místem, kde se můžete odreagovat a zároveň vyrobit nebo nakoupit krásné dárky pro své blízké.

Carusel - bubliny (1120 × 794 px) (8)   Carusel - bubliny (1120 × 794 px) (7)

Oblečte se do pohodlného oblečení, obujte tenisky a vydejte se na dobrodružnou cestu vytváření šperků z jedinečných materiálů. Když vstoupíte do dveří našeho workshopu, budete vtaženi do magického světa, kde se korálky a přívěsky spojují ve vzorci tak krásném, jaký jste nikdy předtím neviděla.

Představte si, jak vaše děti, přátelé nebo rodina rozbalí svůj dárek a objeví jedinečný náramek, který jste pro ně s láskou vytvořila. Je to jako otevírání malého kouzelného světa, který jste vytvořila, a sdílení tohoto světa s někým, koho milujete.

V našem workshopu budete mít k dispozici širokou škálu minerálů, návlekového materiálu a přívěsků, abyste mohla vytvořit svůj vlastní náramek přesně podle svých představ. Každý kousek je unikátní, stejně jako vy a osoba, které ho věnujete. Ať už jsou to korálky z tygrího oka pro vašeho odvážného syna nebo pastelové růžové květinové korálky pro vaši nejlepší kamarádku, máme všechno, co budete potřebovat.

horoskopy web - 2023-11-14T170030.870

Nebudete v tom sama. Na místě budu já a Janča a budeme připravené vám pomoci, pokud se budete cítit ztracená nebo budete potřebovat nějakou inspiraci. Vaše děti jsou také vítány a budou si moct vyrobit vlastní náramek z barevných akrylových korálků. Navíc, přinášíme spoustu hotových šperků, kreativních sad a leguánků, takže si můžete prohlédnout novinky a vyřešit Vánoce letos včas.

Workshop je zcela zdarma a můžete zde strávit tolik času, kolik chcete. Tak neváhejte a přijďte si užít celkovou atmosféru sama nebo klidně s kamarádkami, tvořit a dělat radost sobě i svým blízkým. Těšíme se na vás v Žebráku.

Carusel - bubliny (1120 × 794 px) (10)

Jedná se o jedinečnou příležitost, jak strávit nějaký čas tvořivě a zároveň vyřešit dárky pro své blízké. Dárky, které jsou od srdce k srdci. Tak na co ještě čekáte? Přidejte se k nám, tvořte, užívejte si a dělejte radost! Těšíme se na vás!

Kdy? 19.11.2023 10:00 - 16:00
Kde? Kulturní Klub Žebrák.