Význam a síla minerálů: Podívejte se, jaký náramek vybrat pro své blízké na Vánoce

S blížícími se Vánoci se mnoho z nás začíná zamýšlet nad tím, jakým způsobem potěšit své blízké. Jaký dárek bude nejen krásný, ale také osobní a originální? A co takhle darovat něco, co se dotkne nejen srdce, ale také těla a mysli? Minerální náramky jsou skvělou volbou, která spojuje krásu s hlubšími hodnotami.

Každý minerál má svůj jedinečný význam a sílu. Některé minerály jsou známé pro své léčivé účinky, jiné zase pro svou schopnost harmonizovat energii nebo posilovat emoční stabilitu. Chápání významu a síly jednotlivých minerálů vám může pomoci vybrat ten nejlepší náramek pro vaše blízké.

horoskopy web (49)

Vybírat můžete více způsoby. Když opravdu nevíte, můžete zvolit náramek podle horoskopu. Takové náramky najdete tady. Nicméně já bych doporučila nejdřív vybírat podle citu a pak si přečíst v popisku náramku o účincích konkrétních minerálů a jestli to sedí na vámi obdarovávanou osobu. Toto funguje nejlépe.

Pro inspiraci vám sem dávám pár oblíbených minerálů:

Pokud na ně kliknete, ukáží se vám náramky, které je obsahují.

Ametyst, například, je považován za kámen duchovního růstu a ochrany. Je ideální pro ty, kteří hledají klid a vyrovnanost, nebo pro ty, kteří se chtějí spojit se svým duchovním já.

Růženín je kámen lásky a harmonie. Je ideální pro ty, kteří hledají více lásky a krásy ve svém životě, nebo pro ty, kteří chtějí otevřít své srdce dalším možnostem.

Tygří oko je kámen odvahy a sebevědomí. Je ideální pro ty, kteří chtějí posílit své sebevědomí, nebo pro ty, kteří chtějí překonat své strachy a překážky.

Jaspis je kámen stability a uzemnění. Je ideální pro ty, kteří hledají větší stabilitu ve svém životě, nebo pro ty, kteří chtějí nalézt své centrum a spojit se s energií Země.

Achát je kámen rovnováhy a harmonizace. Je ideální pro ty, kteří hledají rovnováhu ve svém životě, nebo pro ty, kteří chtějí harmonizovat svou energii.

 

Pokud stále nevíte, tak nakoukněte do bestselerů, tam chybu neuděláte.

horoskopy web (50)_1

Když dokážete vybrat minerální náramek, který by byl vhodný, tak začnete zřejmě přemýšlet o velikosti. Pokud se vám podaří změřit zápěstí obdarovávané osoby, tak hurá, ale jinak mám pro vás doporučení. Nejoblíbenější velikostí je velikost M (16cm zápěstí natěsno), pokud máte pocit, že se bude jednat o drobnější zápěstí tak S a naopak pokud by mělo být větší, tak zvolte L.

Výběr minerálního náramku jako vánočního dárku je nejen osobní a krásný, ale také plný významu. Každý náramek je nositelem určité energie a síly, které mohou obohatit život toho, kdo jej dostane. Vyberte takový, který nejlépe odpovídá potřebám a přání vašich blízkých, a darujte jim něco, co jim přinese nejen radost, ale i štěstí a harmonii.